Vi mennesker kan lære meget af hunde: De lever i nuet. De er taknemmelige for de små ting i livet. De tænker ikke for meget over tingene.

Det er helt fint at give hunden masser af godbidder. Men den vil lige så gerne ud og gå lange ture - Og gerne med godbidder.

Hjem Hunderacer Videnskab Andre emner Eksperthjørnet Om Skal du selv have en hjemmeside?

Puddelhunde

puddel hunde
Puddel-hunde findes i små, medium og store størrelser. Disse meget intelligente hunde har gennem tiden været fremragende til agility og lydighed. Faktisk kan denne race trænes til det meste.

Pudler trives godt, når de delatager i aktiviteter sammen med mennesker. Over for fremmede kan de dog i sammenligning med visse andre hunderacer virke reserverede, ligesom de ikke sjældent vil begynde atgø i haven. En tur ved vandet afslører hunden som en udmærket svømmer.

Det er ikke blot en løs påstand, når det siges, at pudlen er den 2. klogeste i rækken. Du kan se mere om undersøgelsen her: den klogeste hund. Med disse egenskaber er den særdeles velegnet til aktiviteter som agility, apportering og lydighed. Bemærk dog, at der kanvære individuelle forskelle. Således vil din puddel måske afvige fra nogle af de beskrevne egenskaber.

Tak, fordi du bruger Hundetips.dk:-)

 

Transportbur til puddel


© Hundetips.dk