Hvalpegårde

Husk altid at lægge et net over gården. Det giver ekstra sikkerhed.

Hvalpegård - Eks. 1

hvalpegaarde hund hvalp
Denne hvalpegård har en højde på 75 cm. Bredden er på leddene er 80 cm hver, hvilket giver en omkreds på 6,4 meter. Diameteren er på 193 cm. Den er lavet i galvaniseret stål. Samlede vægt er 11 kg.

Hvalpegård - Eks. 2

løbegård til hvalpe
Kan samles hurtigt og uden værktøj. Meget nem at transportere, idet den kan foldes sammen, så den bliver helt flad. Leveres med pløkker. Belagt med zink. Kan bruges indenfor såvel som udenfor. Låge.

Hvalpegård - Eks. 3

hvalpegård i aluminium
Produceret i aluminium. Består af otte paneler, som hver måler 91 x 63 cm (Bredde x højde). Tåler regn m.m. Nem at sætte op. Afstand mellem tremmerne er næsten 5 cm. Let materiale.

Hvalpegård - Eks. 4

hvalpegaarde hvalpe gnavere
Produceret i nylon. Bunden kan vaskes. Taske til gården følger med. Vægt: 2,55 kg. Nem at bære rundt på. Kan foldes. Holdbart materiale Kan bruge ude såvel som inde.

Hvalpegård - Eks. 5

hvalpegård stof kanvas polyester
Produceret i polyester kanvas.materialer. Egner sig til hvalpe. Slidstærkt materiale. Fås i medium (114 X 114 X 58 cm) og XL (152 X 152 X 98 cm.).

Hvalpegård - Eks. 6

solid hvalpegård
Meget solid hvalpegård. Samlingerne er lavet i aluminium. Nettet i galvaniseret stål. Vægt: 43 kg. Bruges til hunde og katte. Samles let. Mål: 229 cm X 229 X 123 (L - B - H).

Tips

Uanset valget af hvalpegård er det en rigtig god idé at bruge et net eller lignende i toppen af gården. For det første fordi man nogle gange kan blive overrasket over at se en hvalp, der på en eller anden måde er kommet ud. Pludseligt kan de springe højere, end man tror, eller også står de oven på hinanden og kan så komme ud. For det andet er det altid betryggende, at rovfuglene ikke kan komme ned til ens hunde eller katte. Selvfølgeligt er risikoen ikke overvældende, men jeg synes det er betryggende at vide, at der ikke kan komme noget ind til hvalpene.

Fordele ved gårde i metal

Fordele ved stof, nylon, kanvas


Tips til den nye hvalp

Når man får en hvalp i huset, er der et par forhold, som kan være gode at være opmærksomme på. For det første kan du regne med, at den vil komme til at bide et eller andet i stykker, når den render uden for sin hvalpegård. Det går oftest ud over sko, hylder, væglister og puder. I begyndelsen kan det være klogt at montere skohylden højt oppe på væggen. Når hunden er nået til en alder, hvor den ikke skal være i hvalpegårde længere, kan man prøve at lade den passe sig selv i gangen. Kun kort tid i begyndelsen.

Alene hjemme

Vi opgav hurtigt at have vores i en hvalpegård. Det kunne den ikke lide. Da den skulle prøve at være alene første gang, var det kun i meget kort tid. Jeg lukkede den inde i gangen og gik ned til postkassen og tilbage igen. Dette kan man gøre et par gange for at lære den, at dens ejer kommer tilbage. Herefte kan man gå lidt længere osv.