Hjem Hunderacer Videnskab Andre emner Eksperthjørnet Om

NYHED: Nedsatte priser på hundeartikler hos Proshop.dk

(reklame)

Hundekennel - Liste med landets hundekenneler

Hvis du har en hundekennel, som du kunne tænke dig at reklamere for her (gratis), er du velkommen til at kontakte os her: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv gerne en lille tekst om kennelen og evt. om de hunde du du har til salg.

Jylland

Nykøbing Mors - Chinese Crested

Kennel Hottie Tots v/Louise Jepsen

Seriøst stueopdræt af Chinese Crested også kaldet kinesiske hårløse. Hos os bor hundene i hele huset og vi ”bruger” vores hunde til både udstilling, agility og som helt almindelig familie hund.

Vores avlshunde bliver testet for flere ting inden de bliver brugt i avlen.

Se meget mere om dette og alt muligt andet om vores skønne hunde på www.hottietots.dk

Med venlig hilsen,Louise

 

KENNEL-HARMO9 Vi ER en lille seriøs stueopdræt I Midtjylland, som opdrætter Sheltien,som en kærlig, smuk, sund og social familie hund.  Vores hunde ER I huset, som en del af familien.  Vores hunde ER avls godkendt, med de fineste bemærkninger.. Alle øjenlyst Fri..   Vibestræber oss på at lave sunde, raske hvalpe med et godt temperament.  Og vi avler kun med den rigtige farvekombination.  (Ikke Zobel & Blue Merle, ej heller Blue Merle & Blue Merle)  Vi har haft racen siden 1993.  Har du/I lyst til at vide mere, så kontakt OS.    Race karakteristik:  En Shetland Sheepdog ER en utrolig smuk, intelligent og loyal hund, som  ønskerat behage sin herre.  Den ER utrolig hengivende og elsker når familien ER samlet. Dog ER sheltien noget reserveret overfor fremmed.  Den ER meget efterspurgt både til lydighed og agility.   ETSUNDT VALG, ER EN ØJENLYST HVALP !!!!  

www.kennel-harmo9.dk

____

Jack Russell kennel

Basset Artesian Normann

Chinese Crested og Chinese Crested Powder Puff

Fox Terrier

Tysk Jagtterrier

 

 

Fyn


TIlmeld din hundekennel som den første under Fyn.

 

 

LollandHvid Schæfer
 

Tysk Jagtterrier

 

Her lidt om Kennel Klitgaard:
kennel
klitgaard
KENNEL KLITGAARD v./ DINNE & BENT ELGAARD PEDERSEN. PROFESSIONELT OPDRÆT OG SALG AF TYSK JAGTTERRIER. GRAVTRÆNING I GODKENDT GRAV AF AUTORISEREDE GRAVTRÆNERE. TARPVEJ 8. VEDERSØ. 6990 ULFBORG.DENMARK.
TLF. NR.: (0045) 26 20 03 71


KENNEL KLITGAARDS MÅLSÆTNING:
"At fremavle de allerstærkeste og mest jagtdygtige tyske jagtterrier i DK, der samtidig er harmoniske, sociale og kontaktsøgende. Samt yde den allerbedste professionelle rådgivning oghjælp."

KENNEL KLITGAARDS YDELSER:
Opdræt og salg af tysk jagtterrier - Gravtræning i egen træningsgrav af autoriserede gravtrænere. - Foredrag - Kurser - Hjælp til nedl. af kunstgrave - Rådgivning. -Færdigtrænede terriere - Stærke avlshanner - Hundehuse - Fødekasser - Hundefoder - Elastiske halsbånd - Hundesnore - Jagthundedækken - Sikkerhedsveste - Markedets bedste transportkasser- Videreformidling af terriere - Jagt rejser: Bl.a. til Polen efter ræve. - Ophold kombineret med træning - Åbent ”Forum” på hjemmesiden m.v.

 

 

 

Chinese Crested og Chinese Crested Powder Puff
  opdræt med 30 års erfaring


chinese
crested powder puff
Danmarks mest vindende kineser kennel, med mange topresultater i ind og udland mange ærespræmier for opdræt. se nærmere på Caprioso

 

 

Basset Artesien Normand

Basset Artesien Normand hunde på kennel Maison de Bernadette

Endnu ikke en almindelig race i Danmark. Basset Artesien Normand hunde er hengivne, udadvendte og selvsikre. Se flere billeder af racen,eller besøg kennelen Maison de Bernadette

 


 

Fox Terrier

Foxing Dane Kennel - Fox Terrier - Frederikshavn
fox terrier
Erfaring med racen siden 1992.
Medlem af Dansk Kennel Klub og Dansk Terrier Klub samt mange udenlandske klubber. Gennemgået DKK's Opdrætteruddannelse.
Opdrætter 1-2 kuld velsocialiserede og sunde hvalpe årligt som opvokser i huset sammen med os.
Velkommen til at besøge vores hjemmeside med billeder og information om denne dejlige race. Hunde til salg iFrederikdshavn


 

 

Sjælland

 

 

Kennel Muckle Roe er et lille, kærligt og seriøst opdræt af Shetland Sheepdog (Sheltie). Vores hunde er forkælede familiehunde, der er præmieret på udstillinger, trænet i agilityog alvsgodkendt!

 

Vi bestræber os på at lave sunde og smukke hvalpe med et godt temperament, og vi avler derfor kun med forældredyr der lever fuldt op til standarden og med hunde af høj kvalitet. Vores hvalpe er medstambog fra Dansk Race Union (DRU) og vil alle være fri på øjenene (CEA-FRI) og fri for MDR1.


 

 

Vi vil gerne med på Jeres hjemmeside.

Kennel Bang-Cock har haft amerikanske cockerspaniels siden 1976. Lille kærligt stueopdræt, med vægt på sundhed og temperament. Altid venteliste på hvalpe.

Med venlig hilsen

Irene Bang
Kennel Bang-Cock
Krummerupvej 59
Krummerup
4250 Fuglebjerg


Tlf.: 56 31 07 65 Besøg vores hjemmeside: www.dejlige-hunde.dk

Amerikansk Cocker Spaniel

ChineseHvid Schæfer

Shetland Sheepdog

Tornjak

 

Amerikansk Cocker Spaniel

Kennel Sankie er en af Danmarks første kenneler med opdræt af Amerikanske Cocker Spaniels. Vi er et seriøst stueopdræt med fokus på kærlig prægning af vores hvalpe. Se merepå Sankie

 

Hvid Schæfer

HvidSchæfer.dk
hvid schæfer hvalpe
Hundekennel: Seriøst opdræt af Hvid Schæfer. Importeret avlshunde af meget høj kvalitet fra Tyskland og Holland. Højt præmieret hunde med det bedste temperament. Alle er helt fri forhoftedysplasi HD-A samt fuldtandet. Særdeles velegnet til udstilling, hundesport, vagthund og ikke mindst familiehund (børnevenlige). Vores hvalpe vokser op i hjemmet og modtager optimal kontakt/prægningtil mennesker. Vi skriver gerne op til en hvalp, men køb kan kun ske ved personlig kontakt.

 

 

Shetland Sheepdog


Shetland-Sheepdog.dk
Shetland
Sheepdog
Lidt om min hundekennel Shetland Sheepdog: Seriøst opdræt af Shetland Sheepdog. Importeret avlshunde af høj kvalitet. Vores hunde har det bedste temperament og helt uden skyhed. Vi opdrætter ifarverne: zobel/hvid, tricolor og blue merle. Alle er øjenlyst OK og avlsgodkendt. Vores hvalpe vokser op i hjemmet og modtager optimal kontakt/prægning til mennesker. Vi skriver gerne op til en hvalp, menkøb af hund kan kun ske ved personlig kontakt til hundekennel.
 

Tornjak

Terzo Hundeopdræt
tornjak hunde
Helt ny race i Danmark. Læs mere ved at klikke på linket over billedet.

 

 

 

 

Andre steder
 

 

 

Chinese Crested


chinese crested
Jeg har siden 2002 haft et lille opdræt af Yorkshire Terrier. Har i 2006 udvidet kennelen med racen Chinese Crested. Har lejlighedsvis hvalpe til salg.
Det er af højeste vigtighed at mine hunde er velafbalancerede og socialiserede.
Alle hundene bevæger sig frit omkring i mit hjem og i haven.
Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub og af Klubben for små selskabshunde, som er en specialklub.
Jeg deltager så vidt det er muligt på samtlige udstillinger i disse klubber rundt om i Danmark.
chinese crested racehund

 

 

 

Hvid Schæfer

Vi har også modtaget billeder fra The White Diamond, som har indsendt mange flotte billeder af hvide schæfere.
hundekennel

 

Helt ny race fra ny kennel

Pludselig fik vi en mail fra Terzo Hundeopdræt. Denne kennel præsenterer den relativt ukendte race Tornjak. (se billede ovenfor)

 

Som du kan se, er det nemt og hurtigt at få synliggjort en hundekennel her på siden. Skriv blot til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Vi skynder os at sætte link, billeder og andet ind på siden - og såer det altså helt gratis at bruge denne tjeneste!.

 

Lidt info

En stor hundekennel kan have 20 - 30 hunde, mens en lille kan have 3 - 4 stykker

Mange vælger at købe en hund, der er stambogsført i Dansk Kennel Klub. Det betyder, at de får en stambog, som viser hundens forældre og deres forældre og så deresforældre, altså 3 generationer, og ikke nødvendigvis mere. Detaljer om sundshedstilstande hos hundens forældre kan også nedskrives.

Det er en god idé at se, hvad Dyrenes Beskyttelse har skrevet om Hundekennel og relaterede emner. På den nævnte hjemmeside kan du også se en rigtig god liste over internater, som hører under Dyrenes Beskyttelse. Det betyder, at du kanvære sikker på, at hundene er blevet efterset, vaccineret og chipmærket af en dyrlæge. Der er således ikke noget ivejen for at vælge et internat.

Få din hundekennel vist på denne side: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skriv blot et par linjer om din hundekennel (hvilke racer du har til salg), og vi sætter beskrivelsen og linket på siden med det samme.

Aalborg, København, Odense, Sjælland, Jylland, Fyn,

Det er brugerens eget ansvar, at eventuelle handler foregår efter dansk lovgivning og i øvrigt efter almindelige etiske forhold.

Hvordan transporterer du din hund?

Har du skaffet Hundeforsikring

hundeartikler petlux


© Hundetips.dk