Billige hundebure og tasker

Hård plast

Stål

billigt hundebur stål

Stof / Kanvas

billig hundetaske

Billige hundebure og tasker

Stål

Fordele:
✅ Prisen.
✅ Holdbarheden.
✅ Sikker transport i bilen.

Ulemper:
✅Kan rasle lidt under kørsel, men dette kan fjernes ved at montere det rigtigt i bilen.

Plastic

Fordele:
✅ Prisen.
✅ Materialet er meget let og alligevel solidt.
✅ Kan dels i to, således at bunden kan bruges som hundeseng indenfor.
✅ Sikker transport i bilen.

Ulemper:
✅ Er ikke lige så holdbart som fx stål.

Tasker

Fordele:
✅ Prisen.
✅ Meget lette at flytte rundt på pga. letheden.

Ulemper:
Er ikke lige så holdbare som fx stål.

Transport i bilen – Uheld sker da kun for naboen

Til sikker transport i bilen er det bedst med et hundebur i faste materialer. Ved kollisioner eller uheld i det hele taget kræves der stærke materialer som stål eller hård plast. Dette kan sagtens opnås med billige hundebure. Taskerne bør kun bruges, hvis de kan placeres på en sådan måde, at hunden og tasken ikke kan presses frem i bilen. Det kunne fx være bag et bagsæde i en stationcar. Er der ikke mulighed for dette, er et hundebur bedre end en transporttaske. Med en placering bag bagsædet spiller det ikke den store rolle, om du bruger bure i stål, plastik eller en taske / lærred. Uanset hvad er det for farligt at transportere hunden i bilen uden en eller anden form for hundebur eller taske. Hvis du søger på Youtube under ”crash test dog”, kan du se, hvor galt det kan gå, når man kører galt i en situation, hvor hunden ikke er sikret med et bur.Nogle hundeejere er af den opfattelse, at der ”nok ikke lige sker noget for mig”. Men du kan sammenligne det med de gange, hvor du pludseligt falder et eller andet sted. Man forventer det ikke lige, men pludseligt er uheldet der. Og det sker ikke kun for din nabo. Når man køber sig et hundebur - billigt eller ej - er sikkerheden altid i top.

Nye eller brugte hundebure?

De tre typer ovenfor er så billige hundebure, at det næppe kan betale sig at gå efter de brugte. Stålburene vil ofte have ændret farver nogle steder, når de har været anvendt i nogle år, og plastikburene kan have små mærker og nogle gange sprækker. Desuden er der normalt et langt større udvalg, når man går efter nye billige hundebure.

Hvis du får problemer med hunden i buret Så er du ikke den eneste. Når hunde skal med i et transportbur de første par gange, vil dette opleves som ubehageligt. Men hunden kan forholdsvis hurtigt vænne sig til det.

Se det fra hundens synsvinkel: Den er vant til at være i hus og have plus en masse andre forholdsvis åbne steder. Men nu skal den være i et meget lille rum, et hundebur. Den har ikke prøvet det før. Den har ikke nogen forståelse af, hvad formålet med et hundebur er. Den ved således heller ikke, hvornår den skal ud igen.

Men efter et par ture ud i det fri vil den danne en positiv association mellem buret og de lange gåture og træningen. Mine hunde er blevet så glade for at komme med i bilen, at de hellere løber ind i bilen end ud til hunden. Det siger meget om, hvor positivt det kan være for en hund.

Hvalpen i hundeburet

De færreste ønsker at købe et lille hundebure til hvalpen og senere et større, når hunden er voksen. Det nemmeste er at købe billige hundebure med en skillevæg. På denne måde kan du dele buret op i to lige store dele. Nogle oplever det dog heller ikke som det store problem at købe et stort hundebur til hvalpen. De første par måneder virker det ganske vist alt for stort, men de vokser så hurtigt, at det næppe er noget større problem.

Hård plast

Stål

billigt hundebur stål

Stof / Kanvas

billig hundetaske