Developed in conjunction with Ext-Joom.com

"Wäre ich nur ein Hund
mit Schnauze auch vier Beinen,
dann wollten auch für mich
die hübschen Frauen weinen
und küsse meinen Mund.
Ach, ich bin nur Mensch – kein Hund!"

3 livsvigtige fordele ved at have hund

hunde sundhed Vi har allerede berørt temaet i andre artikler, fx artiklen Hundeejere er sundere, der med henvisninger til videnskabelige undersøgelser viser, hvor sundt det er at have hund.

Heldigvis kommer der nye resultater hver sæson. I avisen Huffington post beskriver en journalist endnu flere fordele ved at have hund.

Godt for blodtrykket

Alan Beck, Ph.D. fra Center for the Human-Animal Bond på Purdue University School of Veterinary Medicine fandt allerede i 80'erne ud af, at når mennesker er i selskab med hunde, så falder deres blodtryk. I lignende undersøgelse fandt man ud af, at hunde kan være et godt middel mod stress.

Mere social

I en undersøgelse fandt man ud af, at når en person går rundt med en hund, er chancen for, at de starter en samtale med en forbipasserende tre gange så stor, som hvis man går uden hund. Med en hund får man langt mere social kontakt med mennesker i sit nabolag. Nogle mennesker får stort set kun den motion, som transporten til arbejdet giver, men hos hundeejere er der større chance for, at motionen kommer hver dag eller flere gange om ugen.

Hund = Motion

Det er efterhånden blevet påvist flere gange: Hundeejere får mere regelmæssig motion (se fx her). Resultatet er et stærkere hjerte, lavere blodsukker, bedre søvn, mindre kolesterol og bedre hukommelse.

Transportbure til hundeForsikring til hunden

Skriv din kommentar

0
betingelser og vilkår.

Personer i denne samtale

  • Gæst (hundeven)

   Permalink

   er det sandt, at hundeejere får bedre imunforsvar? jeg har hørt, at beboerne på et plejehjem bliver mindre syge, hvis de ældre får regelmæssige besøg af hunde.

   omkring 4 år siden
  Alt til dit kæledyr