Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Negleklipper til hunde

KLIK på billedet for at komme til butikken

Denne Oster negleklipper til hunde sørger for at klipningen af neglene bliver smertefri og nænsom. Hvis du er interesseret i produktet, skal du blot klikke på billedet. Det sender dig videre til butikkenPetdreams.dk, hvor de står klar til at putte varen i kurven og sende den.

Idéen med denne negleklipper er at udføre klipningen på en mere forsigtig måde, så hunden ikke bliver bange. Man bør være opmærksom på, at denne maskine ikke gør det hurtigere end en traditionel neglesaks til hunde. Men den gør det mere skånsomt og uden risiko for at påføre hunden smerte med for korte klip.

DET KAN VÆRE EN GOD IDÉ at lade hunden vænne sig til lyden af denne elektriske negleklipper. Bare for at være sikker på, at den ikke bliver bange. Man bør regne med, at nogle hunde ikke vil røre ved maskinen i starten. Men med lidt rettidig omhu kan man få hunden til at danne positive associationer til maskinen. Tag det blot stille og roligt i starten

HVIS DIN HUND VIRKER DIREKTE AGGRESSIV under negleklipning, kan det være nødvendigt med professionel hjælp. Men de fleste hundeejere kan klare problemet med negletrimning selv. Når man rammer hundens kløer med slibestenen i den elektriske maskine, bør man presse lige så forsigtigt. Og tag evt. kun ganske korte gentagelser i starten. Men egen erfaring er, at det går lidt nemmere, hvis hunden er optaget af et eller andet i omgivelserne. Det kan fx være, at du har noget hundelegetøj liggende. Eller måske kan den mærke, at der er et par godbidder på vej. Nogle gange har jeg fx kunnet fjerne tæger (skovflåter), mens hunden var optaget af at snuse eller kigge til en anden hund.

Relaterede emner: Elektrisk hundetrimmer til salg

Skriv din kommentar

0
betingelser og vilkår.
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer
Alt til dit kæledyr